12 May 2010

Izborna utrka je počela u BP

Farbanje je počelo:
Promotivna Konvencija
SDP BiH Bosanski Petrovac

Promotivna konvencija Općinske organizacije SDP BiH Bosanski Petrovac održana je 12. maja u prepunoj dvorani Općinske vijećnice kojoj su prisustvovali, kao gosti, predstavnici svih osam općinskih organizacija SDP BiH sa područja Unsko-sanskog kantona kao i članovi Predsjedništva Kantonalne organizacije, te članovi Glavnog odbora i Predsjendištva SDP BiH.

Poseban značaj Konvencije je u tome što je ovom prilikom svečano primljeno novih 50 članova koji upravo u znaku poruke SDP BiH treba da predstavljaju snagu za predstojeće promjene.

Učesnicima skupa ovom prilikom obratili su se Rusmir Mujadžić, predsjednik Općinske organizacije, Emira Družić, dopredsjednica Foruma žena, Armin Redžić, predsjednik Foruma mladih, Mira Ljubijankić, dopredsjednica SDP BiH, Farko Hodžić Hodža, sekretar Kantonalnog izbornog štaba i mr. Albin Muslić, šef Kantonalnog izbornog štaba i dopredsjednik Kantonalne organizacije SDP BiH USK.

Učesnici Konvencije posebno su naglasili značaj predstojećih Općih izbora koji će se održati 03. oktobra o.g. na kojima će SDP BiH za sigurno obezbijediti pobjedu kako na Kantonalnom, tako na Federalnom i Državnom nivou. Jednoglasna ocjena je da će nakon izbora i u općini Bosanski Petrovac nastupiti pozitivne promjene, a naročito u rješavanju najaktuelnijih komunalnih i privrednih problema ove sredine, te zapošljavanju posebno mladih.

2 comments:

Anonymous said...

Dolazila je i Mira Ljubijankic da privuce Srbe u SDP. Ipak, na Izborima "Svi Srbi BosPeta" ce glasati za SNSD.
Kamo srece da nije tako.

Vuk said...

A gde je, bre Hamdija L.?