18 June 2007

Hanka Paldum

Hanka Paldum gost na HRF-u

Kraljica sevdaha Hanka Paldum boravila je proteklog vikenda u gradu Hvaru kao posebna gošća renomiranog 11. Hrvatskog radijskog festivala. Diskografska kuća Hit Records, koja je izdavač albuma "Žena kao žena" za Hrvatsku, i direktor festivala Juraj Hrvačić pozvali su Hanku Paldum da gostuje na festivalu, te sa svojim ansamblom Cultura Music održi koncert za VIP-ovce, odnosno uzvanike na Festivalu.

Nakon uspješne promocije u Zagrebu, a prije velikih koncerta koji će uslijediti u Dubrovniku, Zagrebu, Ljubljani i drugim gradovima, Hankin koncert bio je dar Hit Recordsa za HRF. Hankin dan na Hvaru definitivno je bio 8. juna, kad je već u 11 sati ujutro na glavnom trgu sudjelovala na humanitarnom buvljaku hrvatskog magazina Arena, na kojem se zvijezde prodavale svoje odjevne predmete i CD-ove. Hanka je za tu prigodu prodavala svoj CD "Žena kao žena", te je potpisivala autogram karte. Uz brojne zvijezde koje su se oduševile činjenicom da je Hanka na Festivalu, bila je i poznata hrvatska tenisačica Mirjana Lučić, koja je gotovo sramežljivo prišla bosanskohercegovačkoj divi i željela se s njom upoznati. Oduševljen je bio i mladi Luka Nižetić koji se fotografirao s Hankom i pruživši joj ruku rekao da je njezin vatreni obožavatelj. Nekoliko sati kasnije, Hanka Paldum je o svom albumu govorila na konferenciji za novinare Hit Recordsa na kojoj su uz nju govorili i drugi popularni izvođači te izdavačke kuće, kao što su Miroslav Škoro, Samir Mujagić SMS, Sandi Cenov i drugi.

Navečer, u klubu La Struja Hanka je konačno okrunila svoj hvarski dan koncertom za oko 400 uzvanika HRF-a među kojima su se, između ostalih, našli Duško Ćurlić, poznati voditelj emisije "Zvijezde pjevaju" na Hrvatskoj televiziji, Daniel Sven Prosinečki, direktor Narodnog radija, najslušanijeg radija u Hrvatskoj, Marinka Akrap, voditeljica marketinga Drogeria markta - DM za Hrvatsku, Franjo Gregurić, direktor i glavni urednik Obiteljskog radija i mnogi drugi.

No comments: